
Pancar Taratoru Nasıl Yapılır
Pancarlar dilimlenip az suda haşlanır. Derin bir kaseye alınır.
Başka bir yerde 4, 5 diş sarmısak ezilir, önce zeytinyağıyla sonra nar ekşisiyle yoğurt kıvamına gelinceye kadar çırpılır ya da mikserle karıştırılır.
Biraz su eklenir.
Pancarların üstüne dökülüp bir kaç saat dinlendirilir.
Uzun zaman dolapta saklanır, dayanıklıdır.
Afiyet Olsun
Pancarlar dilimlenip az suda haşlanır. Derin bir kaseye alınır.
Başka bir yerde 4, 5 diş sarmısak ezilir, önce zeytinyağıyla sonra nar ekşisiyle yoğurt kıvamına gelinceye kadar çırpılır ya da mikserle karıştırılır.
Biraz su eklenir.
Pancarların üstüne dökülüp bir kaç saat dinlendirilir.
Uzun zaman dolapta saklanır, dayanıklıdır.
Afiyet Olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder