Malzemeler :2,5 Yemek Kaşığı Zeytin Yağı
1 Adet Kuru Soğan
1 Adet Küp Doğranmış Havuç
1 Yemek Kaşığı Un
1 Diş Sarmısak
½ kg Soyulmuş ve Küp Doğranmış Domates
1,5 Su Bardağı Su veya Et Suyu
Tuz, Karabiber
Kereviz Yaprağı, Defne Yaprağı ve Kekik
Hazırlanışı :Zeytin yağında küp doğranmış soğanı ve havucu çevirerek baharatları ilave edin. Unu da ilave ederek rengi değişinceye kadar kavurun. Domatesi ilave edin. Koyulaşınca dövülmüş sarmısağı ve sonrasında et suyunu ilave edin. Tuzunu ve biberini ekleyin. 3-4 saat kaynattıktan sonra süzgeçten geçirerek kullanın.
1 Adet Kuru Soğan
1 Adet Küp Doğranmış Havuç
1 Yemek Kaşığı Un
1 Diş Sarmısak
½ kg Soyulmuş ve Küp Doğranmış Domates
1,5 Su Bardağı Su veya Et Suyu
Tuz, Karabiber
Kereviz Yaprağı, Defne Yaprağı ve Kekik
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder